Ispovesti

Za dobrog MAJSTORA uvek ima posla! Domaćica rešila da ga ČASTI!

Uzeo sam i drugo stopalo i uradio isto sa njim, sisao sam joj prste, lizao i ljubio tabane a ona je samo dahtala i jednom rukom trljala pičku. Lagano sam poljubcima počeo da idem prema gore uz listove, kolena preko butina i konačno sam došao do njene pičke. Nećete verovati ali na usnama sam osetio toplotu iz nje, a da je nisam ni dotakao.

Spustio sam usne na izbrijani brežuljak i zasuo je poljubcima, Ona je još više isturila pičić i namestila se kao neka iskusna drolja. Čekala je da joj ga raširim da je poližem. Bila je tako jebozovna sa tim raskošnim telom, plavim očima iz kojih viri kurac i obrijanom picom.

Usmine su se već topile pod mojim usnama, a ona je disala sve teže i teže. Želeo sam da mi prvi put svrši na jeziku. Lizao sam njene sokove i zadirao sve dublje u unutrašnjost njenog bića. Ona je raširila mačkicu, klitoris je ispao napolje a ja sam ga dočekao.

Čuo sam cviljenje, trgla se i stegla, a onda krenula da lomi uz mačeće cijukanje. Znao sam da svršava i samo sam ubrzao cuclanje malog klića. Stegla me je butinama i tako stegnuta stajala barem pola minuta…

Već nadražena kita do pucanja tražila je olakšanje. Jaja su mi bila puna, a ova žena ispod mene koja mi se nudila je bludni san. Jednom rukom sam joj milovao dupe i butine, a drugom vodio svog deliju koji se pružao. Kada sam ga prineo pukotini, zadovoljno se osmehnula i rastvorila rupicu. Trebalo je moju kurčinu primiti u tu malu rupicu!

Ne, nije ona imala tih problema.

Raširila je mačkicu i spretno mi uvela kurac u predvorje. Bila je uska, ali spremna da primi mog velička do kraja. Klizio sam polako tonući sve dublje i dublje dok mi njene usmine nisu navlažile koren.

-Mmmm… tako je veliki…- šapnula je zadovoljno i počela da meša. Izašao sam do glavića i vratio ga duboko u nju, ponovio sam opet malo brže. Ne postoji ništa lepše od dugog prodiranja kroz uski tarući tunel, a takva je njena pička. Njene sise su mi skakutale ispred očiju, velike bradavice na velikim krugovima, na koje su bile postavljene, očvrsle su i nadule se.

Sve je mirisalo na jebačinu. U tom transu njeno stopalo je završilo u mojim ustima. Očigledno joj se svidelo sisanje prstića na nogama. Sisao sam, lizao i napaljeno jebao.

-U mene ćešššš…- drhtala je – Nemojjjj…. da siii… ga slučajno izvadio! Ooohhhh…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)