Ispovesti

Za dobrog MAJSTORA uvek ima posla! Domaćica rešila da ga ČASTI!

Nije se bunila, čak je još više otvorila usta i polako sve više i više gurala svoju glavu prema napred dok ga nije celog progutala, do jaja. Lepo sam osećao kako glavić dodiruje krajnike i prolazi u grlo. Sve vreme mi je jednom rukom mesila jaja. Malo bo se zagrcnula u nekom momentu, i kada bi došla do daha izmešu dva uboda, odmah je spremno nastavljala. Oči su joj se sijale od sreće.

Još mi je sisala kada je obema rukama uzela i svukla svoje tangice do kolena, a onda ih pustila da padnu na njena stopala, za tako veliku ženu dosta mala i koščata. Jako me pale ženska stopala ako su uredna naravno, a njena su bila fenomenalna, nokti na prstićima uredno lakirani a stopala čista kao lice.

Izvukla je jednu nogu iz tangi a drugom je na vrhu prstiju tangice šutnula prema Saši, koje su mu pale na lice na šta se on oduševljeno nasmejao.

-A sad da vidimo šta ti znaš…- pružila mi je ruke da je podignem.

Povukao sam je prema sebi i njene grudi su se prilepile za moja prsa. Jednu nogu sam gurnuo između njenih i prislonio je na pičku, odmah sam osetio da je jako vruća i vlažna.

Nestrpljivo i totalno napaljena, rukama je moju glavu oborila malo niže tako da su mi se usne našle na njenom vratu. Počeo sam lagano da je ljubim i ližem po vratu polako se spuštajući ka njenim grudima. Sisao sam joj braadvice uvlačio ih u svoja usta stiskao joj sise rukama, a ona je samo lagano dahtala.

Uzeo sam je obema rukama oko pasa i spustio je da legne, čučnuo sam na kolena ispred nje i lagano joj raširio noge. Pred očima mi se u punom planu ukaza pička, prekrasna, uska brazdica sa nežnim usnicama, uredno izbrijana bez ijedne dlačice.

Klitoris je bio savršen, baš onaka kakav ja volim, samo se malo nazirao iz njenih usmina nije jedan od oni što više po pola metra. Pogledao sam je u oči i nasmejao se, videla je da sam oduševljen njenom pičkom.

Privukao sam je i zagnjurio lice u mekani stomak. Ljubio sam je ne štedeći dah. Zavukla mi je prste u kosu i prolazila njome još više mi utiskujući lice u telo. Stavio sam joj jezik u pupak, zakolutao njime, a ona se izvila u struku i podigla jednu nogu. Miris pičke zagolicao mi je nozdrve, uvlačio se u moj um i zakucavao u njega.

Na veliko iznenađenje uzeo sam njeno stopalo u ruku i počeo lagano da ga masiram. Usnama sam obujmio jedan prst i uvukao ga u usta, sisao sam ih prstić po prstić. Zadovoljno mjumlanje je prešlo u dahtanje dok je glavu zabacivala u nazad.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)