Ispovesti

Za dobrog MAJSTORA uvek ima posla! Domaćica rešila da ga ČASTI!

Te njene reči su mi dale neku snagu i isterale tremu iz mene. Okrenuo sam se prema Saši koji je sedeo zavaljen, u jednoj ruci je držao pivo, a u drugu je onako spustio na kurac bez ikakvih pokreta.

-To je poklon koji ti je obećala Jasna! namignuo mi je – Prihvataš…

Jasnina ruka mi je već bila među nogama, prešla je njome od jaja preko kurca do glavića gde se malo zadržala milujući ga preko platna.

-Pa ovde ima materijala za dugu obradu…- prinela je svoje usne na moje uho poljubila me i nežno šapnula. Želim da me jebeš kao niko do sad! Jednom ruko sam joj prošao po kosi i malo je vratio unazad taman toliko da mogu svoje usne da prislonim na njene. Taj osećaj kada su nam se usne spojile vam ne mogu opisati.

Na trenutak smo odvojili usne i pogledali se u oči dok je i ona dalje trljala moj kurac, a onda me je onom slobodnom rukom zagrlila oko vrata i pruvkla životinjskom željom. Usne su nam se ponovo spojile, ali ovaj put mnogo žešće, jezici su se isprepletali.

Prebacila je jednu nogu preko mojih, ali nije sela na kurac nego se oslonila na oba kolena i o moje butine trljala pičku. Jedva sam čekao da je skinem, da se dočepam tog mesišta. Dok sam joj skidao haljinu preko glave i oslobađao sise vruse, otkopčala mi je košulju i strgla je sa mene. Automatski je počela da me ljubi po grudima, dok sam joj mesio sise. Polako se poljubcima spuštala sve niže i odkopčala mi kaiš i šlic, da bi mi pantalone svukla zajedno sa boksericama.

-Oooo koji lepotan! – promumljala je tiho kroz smeh, maloi se sagla i poljubila me u glavić.

Uzela ga je u jednu ruku i zalepila za stomak, isplazila jezik i liznula ga od jaja do glavića celom dužinom.

Prošli su me neopisivi trnci, pogledao sam kratko Sašu, on je sedeo na fotelji ali sada je u ruku stavio svoj kurac i polako ga drkao.

Jasna je u međuvremenu stavila kurac u usta i jezikom se igrala sa njim. Kolutala ga je, sisala, dražila rupicu na vrhu i primala do korena. Nisam je štedeo, Uterivao sam joj ga kao da uterujem u onu bolju rupu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)