Ispovesti

Za dobrog MAJSTORA uvek ima posla! Domaćica rešila da ga ČASTI!

Dogovorili smo se da krenem odmah sutradan jer su i plačice i lepak već ranije kupili. Ustao sam, pozdravio se sa njima i otišao kući. Bio sam jako napaljen, razmišljao sam o jebozovnoj Jasni kako bih je slatko pojebao. Nazvao sam odmah svoju devojku i kako je došla skočio sam na nju zamišljajući sisatu i guzatu Jasnu. Izjebao sam je kao nikada! Svršio sam tako obilato kao da nisam ništa jebo godinu dana!

Ujutru sam ustao rano i već oko 8 sati bio kod njih. Dočekala me je Jasna sa kafom. Opet me je izludela dnevnom kombinacijom, majica, šorc, ali sada bez brusa i sa nekim tangama. Tako su počele moje dve najlepše ali i najteže nedelje u životu. Svaki dan je bila tu sa mnom, pripremala mi da jedem, i kafe je bilo u izobilju, svaki čas. Uvek je bila lagano obučena u odeći koja bi jasno isticala njeno moćno i prezgodno telo u kojem sam ja strašno uživao.

Mislio sam da mi se nikada ne može svideti krupna Žena, nazivao sam ihkobile, ali sam se prevario. Ne znam šta bih dao da pojebem Jasnu. Ipak nisam ništa poduzimao da je kresnem, jer ona nijednim svojim potezom mi nije davala povoda za to, a i sa Sašom sam se sprijateljio. Svaki da bi oko pet, kad se on vrati sa posla, ručali, pili kafu, i družili se…

U tih dve nedelje, koliko sam proveo radeći kod njih, svaku noć sam jebo svoju devojku jer sam se jako u toku dana ložio na Jasnu. I verujte seks nam nije bio nikad bolji!

Zadnji dan mi je ostalo da samo isfugujem pod u kuhinji i to sam završio za sat vremena. Saša je kao i po običaju bio na poslu a Jasna opet u majčici i šorcu. Taj dan sam najviše i skoro otvoreno gledao dok je hodala po kući i njihala svoje velike sise koji bi skoro ispale kada bi se sagnula da uradi nešto, a guza bi joj drhtala pri svakom koraku kao neki jako čvrsti gel. Činilo mi se da nijedan dan nisam bio napaljen na nju kao tad.

Završio sam sa poslom i spakovao svoj alat i odneo u auto. Jasna me onako sa izvinjenjem zamoli da dođem po novac oko pet jer bi Saša voleo da me vidi, a i nagradu je spremila.

To mi je rekla kroz smeh i namignula mi. Pristao sam naravno, otišao kući istuširao se, malo prilegao da se odmorim i mnogo razmišljao o Jasni i njenom telu kako izgleda bez odeće, kako li se jebe, a kako je više neću videti. U dogovoreno vreme sam otišao kod njih da uzmem novac. Otvorila mi je Jasna, verujte mi da sam se šokirao.

Na sebi je imala crvenu mini haljinicu koja je skoro pa potpuno bila proveidna sa ogromnim dekolteom, lepo sam video čipkani crveno crni brus i takve tangice skroz providne. Kosa joj je bila puštena i padala je u slapovima niz pola leđa. Našminkana. Izgledala je jebozovnije nego ikad. Jedno reči, bila je božanstvena!

Krenula je ispred mene u dnevni boravak, očaravajući masivni guzovi su se njihali ispred mene. Kurac mi se automatski ukrutio kao kamen. Ušao sam i seo na trosed pored Saše koje je već bio tu, kao i uvek dobro raspoložen. Da prikrijem uzbuđenje odmah sam zapalio cigaru. Jasna je otišla u kuhinju i svima nam donela kafu i po pivo. Saša mi je uz izvinjenje dao dogovoreni novac, ni dinara nije bilo više. Odmah sam znao da taj poklon što su obećali neće biti u novcu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)